![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
send me a message, I will add you in nursing group
2021-09-20 16:33:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مهاجرت به کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ش خوش من تازه وارد گروه شدم لطفا اگه ممکنه بهم بگین چجوری میتونم اطلاعات در خصوص مهاجرت به کانادا بدست بیارم؟
2021-09-01 16:17:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] ویزا
همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا
،، ممنون میشم منو راهنمایی کنید مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری،، کسی جواب منو نداد،، ممنونم اگه گروه یا کانالی در این مورد هست منو راهنمایی کنین
2021-09-08 15:12:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] ویزا
لطفا کسی گروهی میشناسه واسه مهاجرت به کانادا در رشته پرستاری اگر امکانش هست لینکش رو واسم بفرستید ممنون
2021-09-19 17:50:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] ویزا
بهترین روش برای مهاجرت به کانادا چی هست ؟ تحصیل دخترم که کلاس هشتم هست؟ تحصیل خودم در مقطع دکتری ؟ همسرم هم کارشناس عمران هستن برای ادامه تحصیل همسرم ؟؟
2021-09-29 08:37:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] ویزا
من برای یک ویزای دانشجویی(study permit) و یک همراه(open work perit) یک اکانت تستی ساختم و در اخر این موارد برای پرداخت هزینه لیست شد: 1- study permit 2- family biometric fee (2 ta) 3- work permit 4- open work permit holder fee میخواستم ببینم اوکیه؟ کم و زیاد نیست؟ ????
2021-08-30 13:20:00 #Canada
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00 #Canada